G1W Autokamera on vihdoin myynnissä Suomessa! Tehokkaalla Novatek 96650 prosessorilla ja Aptina AR0330 CMOS sensorilla varustettu autokamera pesee halvemmilla kameroilla lattiaa ja haastaa kalliimmatkin autokamerat AIDOLLA 120 asteen laajakuvalinssillä, Wide Dynamic Range-ominaisuus varmistaa että haastavissakin olosuhteissa (kuten yö tai auringonlasku vastavaloon) tallentuu kelvollista materiaalia, ja hyvissä olosuhteissa kuva on eritysien upea.

g1w

FullHD-kuva ei ole skaalattu vaan sensorista lähtien aito, 1080p 30fps 15000 kbps eli huomattavasti esim. DVD:tä laadukkaampi. Autokameran oman näytön lisäksi kuvan saa ulos myös HDMI-liitännän kautta TV:llä katsottavaksi. Tietokoneelle saat kuvatun materiaalin joko USB:llä tai lukemalla muistikortin suoraan. Laitteessa on myös kiihtyvyysanturi ja useita säätömahdollisuuksia siihen liittyen, ja voit myös asettaa autokameran tallentamaan matalammalla resoluutiolla säästääksesi tallennustilaa.

G1W Autokamera käynnistyy kun auto käynnistyy, ja alkaa heti tallentamaan kuvaa ja ääntä. Kun muistikortilta loppuu tallennustila, autokamera tallentaa automaattisesti vanhimman materiaaln päälle, täten sinulla on aina uusimmat tapahtumat videolla, riippuen muistikortin koosta ja asetuksista tämä on käytännössä 3-30 tuntia. Suosittelemme 16Gt muistikorttia.

Katso video:Kuvattu G1W autokameralla
Huom! kuvanlaatu on todellisuudessa parempi, youtube heikentää laatua. Lähelle pääsee jos valitsee laaduksi 1080p HD ja katsoo koko ruudulla


Selkokieliset ohjeet:

Käyttöönotto:

Irroita näyttöä suojaava muovikalvo, Aseta muistikortti kameraan, kytke virtajohdon toinen pää kameraan ja toinen pää auton tupakansytyttimeen.
Kamera käynnistyy kääntämällä autosta virrat päälle, tai virtanappulaa painamalla. Voit zoomata kuvattavaa aluetta YLÖS/ALAS-nappuloilla.

Laite on tarkoitettu käytettäväksi aina kytkettynä auton tupakansytyttimeen.

Asetukset:
Pysäytä ensin nauhoitus painamalla REC-nappulaa. Videoasetuksiin pääsee painamalla M-nappulaa (virtanappulan vieressä), painamalla M-nappulaa uudelleen pääsette Setup-asetuksiin.
Valitse muokattava asetus selaamalla YLÖS- ja ALAS-nappulalla valikkoa, ja painamalla REC-nappulaa halutun asetuksen kohdalla.

Videoasetukset:
Resolution (Resoluutio) suositus: 720P30 1280×720
Loop recording (Tiedostopituus) suositus: 3 minutes
WDR (Kuvanparannnus) suositus: On
Exposure (Kirkkaudensäätö) suositus: 0.0
motion detection (Liiketunnistin) Vahva suositus: Off
Record Audio (Äänen nauhoitus) suositus: On
Date Stamp (Päivämääräleima) suositus: On
Gsensor (kiihtyvyysanturi) Vahva suositus: Off

Setup-asetukset:
Date/Time (Päivämäärän ja ajan asettaminen)
Auto Power off (automaattinen sammutus) suositus: 1 minute
Beep Sound (näppäinääni)
Language (Kielen valinta)
Frequency suositus: 50Hz
Image Rotation (Kuvan kääntö) suositus: On
IR led (Lisävalo) vahva suositus: Off
Carplate (Rekisterikilpileima) suositus: Off
Format (Muistin formatointi)
Default Setting (Tehdasasetusten palautus)
Screensaver (näytönsäästäja)

Ongelmatilanteessa tarkista nämä:

Onko muistikortti kameran sisällä?
Onko virtajohto kytketty?
Ovatko asetukset suositusten mukaiset? (erityisesti vahvat suositukset)
Irroita virtajohto kamerasta ja odota akun tyhjenemistä. tämän jälkeen kytke virta uudelleen.
Mikäli nämä eivät auttaneet, formatoi muisti (Format).

Viimeisenä keinona on tehdasasetusten palauttaminen / kameran resetointi. Huom! vain edistyneille käyttäjille, valmistaudu palauttamaan kieli kiinasta englanniksi.